У книзі, яка вийшла у 2013 році, авторства Рамані Дурвасула над назвою «Ви — відображення того, що ви їсте: змініть своє ставлення до їжі, змініть своє життя», пишеться про зв’язок характеру і особистості людини з напоями, яким вона віддає перевагу.... ЩЕ
Продовжуємо статтю, у першій частині якої ви прочитали про 6 видів ферментації кави. Тут прочитаєте ще шість. Гіпоксична (HX). Гіпоксична Ф. передбачає створення середовища зі зниженим рівнем кисню для перебігу процесу. На відміну від анаеробної Ф., тут присутня деяка кількість... ЩЕ
Якщо ви уважний читач нашого блогу, і в принципі цікавитеся тематикою кави, то знаєте, що каву ферментують, щоб зробити з неї товар, придатний до споживання. Зазвичай ферментацію поділяють на 2 види: суху і мокру. То є так. Але лише на... ЩЕ
Подавати каву в чашці, кухлі чи склянці — це класика… Нудна, втім, класика. Ось ми й запитали себе, а в чому ще можна подавати каву? Тобто, в якій ємності це робити, коли вам навіть найвеселіші чашки вже набридли? І виявилося,... ЩЕ
Танзанія… Країна як дивовижної бідності, так і краси. Країна, де більшість населення живе в середньому на 3 долари на день, одночасно з тим, у якій відпочинок для туристів вважається найдорожчим у світі (хоча і дає їм можливості насолодитися широким спектром... ЩЕ
Після того, як у 18 столітті Острів Цейлон, тепер відомий у світі як Шрі-Ланка, завоювали британці, вони почали вирощувати там каву. Вологий, теплий і стабільний клімат ідеально підходив для цієї мети. У період 1796-1825 років висаджувалися кавові плантації, щоб звільнити... ЩЕ
+380 (44) 239-55-88
+380 (66) 239-55-88
+380 (63) 239-55-88
+380 (68) 239-55-88
Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні