Робити добавки до кави — давно популярне заняття мільйонів людей. Звичайними добавками вважаються сиропи, топінги, посипки, збиті вершки — на додаток до стандартних цукру і молока/вершків. Однак це далеко не все, що можна додати до кави. У цій статті ми... ЩЕ
20 століття На початку 20 століття прийшла т.зв. «перша хвиля» кави. Вона характеризується зростанням популярності напою у світі, пізнаваності його як окремого продукту, і розвитком індустрії кави загалом. З’являються перші обсмажувальні машини, схожі на сьогоднішні, як і перші кавові машини,... ЩЕ
«Добра до останньої краплі», «Незрівнянний аромоксамит розчинної кави…», «Насолоджуйся моментом», «Насичена, яскрава і повнотіла» — це лише частина рекламних слоганів, які вигадувалися креативними особистостями у 20 і 21 століттях, щоб промотувати запашний продукт нашого щоденного споживання — каву. Кавова галузь... ЩЕ
У переважній більшості класичних сценаріїв каву не фарбують спеціально. Її колір формується заварюваним зерном (або розчинним порошком) і добавками, що кладуть туди: молоком/вершками;цукром (наприклад, очеретяним чи коричневим);топінгами і посипками (але вони застосовуються тільки на поверхні). Якщо ж ви хочете пофарбувати... ЩЕ
Зайва волога шкідлива для кави майже на будь-якому етапі її життя — від паростку в землі до зберігання на полиці. Незважаючи на це, деякі виробники кавомолок у якості комплекту до агрегату додають пульверизатор. Яким, як відомо, варто користуватися, щоб зволожувати... ЩЕ
Кава з молоком — смачніша, ніжніша, розбавляє напій, змінюючи його текстуру і даючи зовсім інший смак. Все це так. Але не все, що ви можете прочитати в Інтернеті щодо змішування молока і кави, заслуговує на прийняття на віру. Нижче ми... ЩЕ
+380 (44) 239-55-88
+380 (66) 239-55-88
+380 (63) 239-55-88
+380 (68) 239-55-88
Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні