Комбуча — це стильна, модна і молодіжна назва «чайного гриба». По-науковому він зветься SCOBY (абревіатура від Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast — Симбіотична Культура Бактерій і Дріжджів чи СКБД). Оскільки скорочення «СКБД» ріже слух і має дещо інші слухові... ЩЕ
Якщо ви — затятий шанувальник ніжного, тонкого, багатого і неповторного смаку, який має натуральна кава в зернах, то вас напевно ніщо і ніхто не переконає пити іншу каву. Власне, ми й не будемо з цим сперечатися. І не просто тому,... ЩЕ
Продовжуємо нашу розповідь про те, чого нового і цікавого з’являється на кавовому ринкові світу (станом на літо 2023 року). 1. Холодний еспресо з пляшки Компанія Bkon Rain (США, Нью-Джерсі) випустила концентрований холодний еспресо у пляшках, назвавши його Coldstretto (що можна... ЩЕ
Як одна з сфер бізнес-діяльності людини, що найбільш активно розвиваються, кавова індустрія не стоїть на місці. Цією статтею ми продовжуємо цикл оглядів на цікаві новинки кавового ринку по всьому світові. 1. Робот-помічник бариста З такою роботизованою рукою, як стверджують творці... ЩЕ
Сленг є частиною будь-якої мовної культури світу і є невід’ємною складовою процесу розвитку будь-якої мови. Перше сленгове слово виникло, мабуть, ще на зорі людської історії, коли люди намагалися давати назви всьому, що їх оточує у світі. Сьогодні сленг — це... ЩЕ
У першій частині цієї статті ми вам розповіли про рецепти таких кавових напоїв як корето, еспресо Романо і еспресо Кон Панна. У цій ми дамо рецепти ще п’яти. Марочино Марочино є одним із найкрасивіших кавових напоїв (в плані візуального оформлення)... ЩЕ
+380 (44) 239-55-88
+380 (66) 239-55-88
+380 (63) 239-55-88
+380 (68) 239-55-88
Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні