Для дому та офіса
та діагностика обладнання
Як відкрити успішну кав’ярню
Gemini Barista Hu
Оберіть свою каву
Якісна вода для ідеального еспресо
У книзі, яка вийшла у 2013 році, авторства Рамані Дурвасула над назвою «Ви — відображення того, що ви їсте: змініть своє ставлення до їжі, змініть своє життя», пишеться про зв’язок характеру і особистості людини з напоями, яким вона віддає перевагу.... ЩЕ
Продовжуємо статтю, у першій частині якої ви прочитали про 6 видів ферментації кави. Тут прочитаєте ще шість. Гіпоксична (HX). Гіпоксична Ф. передбачає створення середовища зі зниженим рівнем кисню для перебігу процесу. На відміну від анаеробної Ф., тут присутня деяка кількість... ЩЕ
Якщо ви уважний читач нашого блогу, і в принципі цікавитеся тематикою кави, то знаєте, що каву ферментують, щоб зробити з неї товар, придатний до споживання. Зазвичай ферментацію поділяють на 2 види: суху і мокру. То є так. Але лише на... ЩЕ
Подавати каву в чашці, кухлі чи склянці — це класика… Нудна, втім, класика. Ось ми й запитали себе, а в чому ще можна подавати каву? Тобто, в якій ємності це робити, коли вам навіть найвеселіші чашки вже набридли? І виявилося,... ЩЕ
+380 (44) 239-55-88
+380 (66) 239-55-88
+380 (63) 239-55-88
+380 (68) 239-55-88
Пн - Пт: 09:00 - 18:00, Сб.Нд. — Вихідні